Announcement

Collapse
No announcement yet.

Language issue

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Language issue

    Hi all,

    I have a strange issue, I modified my project languages (deleted english, set Dutch to be the default), but now I can not open my application anymore, I get the following error:

    Undefined property: app_login_ini::$Nm_lang

    Anyone a clue to solve this issue? How can I tell scriptcase to use the default I have set? That does not seem to work correctly?

    thanks, regards,
    Glenn

  • #2
    I don't have an issue with setting the language but for some reason Scriptcase saves old settings. my suggestion is to delete all languages you have and then re-do it. The default you choose should work.

    Comment


    • #3
      Hi Javier,

      txs, I solved the issue by using sc_set_language in OnApplicationInit.
      I guess it has something to do with the dutch-language itself (there is nl_be, but also nl_nl, but only nl is available in the lang-folder, so I use sc_set_language('nl').

      regards,
      Glenn

      Comment


      • #4
        That should not be necessary, never seen this behavior. But sometimes caching issues are causing trouble. I expect that this issue is in the same field. In general, I always delete my deploy directory and regenerate fully. Clean cookies and browser cache that usually solves obscure errors.
        Albert Drent
        aducom software netherlands
        scriptcase partner, reseller, support and (turn-key) development
        www.scriptcase.eu / www.scriptcase.nl

        Comment

        Working...
        X